Tuesday, 29 May 2012

Exam n exam

Salam.

Yuhuu.. sebagai student, aku memang sangat alert bab2 schedule exam ni .. *alert la sgt* .. padahal exam bulan 7 nii .. bukan apa, just untuk persediaan awal kann ..

Mai pakat2 tengok schedule exam aku nii.. 

haa.. ambik kau.. first paper 29 jun ok .. study week 4hari jep (25-28jun) .. sumpah xcukup untuk aku..
sooo.. aku xboleh berpoya poya sepanjang bulan 6 sampai 14 july.. :)
sepatotnya aku ni ambik 4 paper ja tau, tapi sem lepas aku memain banyak sangat then kena repeat paper management.. sobs sobs :'(



Friday
29 Jun 2012
Wk 1
8.30am – 11.30am
IMC 451

Monday
02 Jul 2012
Wk 2
2.15pm – 5.15pm
ENT 300

Thursday
05 Jul 2012
Wk 2
2.15pm – 5.15pm
IML 454
Friday
06 Jul 2012
Wk 2
8.30am – 11.30am
MGT 420


haa ... yang ni aku xpuas hati ni.. gap sampai seminggu.. dah tu, paper asmad pulak tuu.. aishh
minta2 dia bagi A++ kat aku ...

Saturday
14 Jul 2012
Wk 3
2.15pm – 5.15pm
IML 455

 apa2 pun wish me luck ok ..


streessss..



 good luck for semua students yang ambil exam :)




tugas kita hanya berusaha,
berdoa..
dan bertawakal..

2 comments:

  1. ko pnye exam lmbt agy kott..aku isnin dpn strt da weh..huhuuh..cuak giler..btw gut luck!:)

    ReplyDelete
  2. lambat ke cepat ke same je kann ..
    hehhe
    gud luck.. do your best :)

    ReplyDelete